Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

Billig Hemsida

3

Billig Hemsida

Billig Hemsida.

”If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe – Carl Sagan”

Envato Market är det som vi använder oss utav främst när vi arbetar med våra kunder. Det finns många anledningar till varför vi väljer att inte skapa en produkt som blivit skapad förut. Först och främst så tycker vi att det är tråkigt att bygga något som redan blivit byggt. För det andra så är det onödigt att lägga onödig tid. För det tredje så kostar det onödiga och tråkiga kunden mer pengar.

Envato Market erbjuder oss ett enormt digitalt lager där vem som helst, när som helst kan söka produkter till vad som helst. Här skulle jag normalt vis skriva en massa exempel men det går liksom inte att beskriva va magiska saker man kan hitta på Envato. Vi hittar oftast allt vi behöver, det är väldigt sällan vi behöver göra något större programmeringsarbete. Vi hjälper gärna till med att leta fram produkter till dig, vi är vana Envato sökare och hittar enkelt runt bland deras hyllor.

Du får naturligtvis sedan öppna och följa dokumentationerna för att installera och komma igång helt själv, annars så har vi programmen och återigen vana så det går väl lite fortare kanske. Vi fakturerar på riktig tid och har inga problem med att spela in enkla projekt så att du själv ser vilket skitarbete vi egentligen gör. Och kanske lär du dig att göra det själv till nästa gång. Det är nämligen det som är vår nisch, vi vill vara farligt ärliga. Vi har kunskapen för att göra precis vad som helst och älskar vårt arbete dagligen, då blir det ett motiverat jobb.

Billigt är bra?

Att spara pengar för kunden. Det gör vi för att det kan vara väldigt svårt och dyrt att starta företag idag, mestadels för att störst marknadsföring och bäst marknadsföring sker digitalt och den kan kosta rätt mycket för att få ett faktiskt resultat. Så att spendera mycket tid och pengar på att programmera produkterna för att sedan spendera ännu mer pengar på marknadsföring, ja ni förstår poängen. Då är det bättre att någon berättar om och visar vägen till den absolut billigaste lösningen. Sen kvalitén? Ja den ser ni just nu, denna hemsida skapades på 3 dagar med material pusslat från Envato Market. Nu ska vi bara bygga ut det med våra egna funktioner så som kundpanel och mycket annat.

Även vår kund Prolux börjar närma sig en punkt där dom är nöjda med justeringar på hemsidan. Deras hemsida är återigen ett inköpt tema för några hundra kronor som vi sedan designat om till en mera anpassad efter deras verksamhet. Vi kommer väldigt snart att lansera en svensk intern motor utav Envato, vi arbetar i stunden på detta, väldigt enkelt då dem har en riktigt bra API för de som är intresserade.

Billig?

 

The Cinematic Trailer: 188 SEK – Billig Kvalité?

Denna trailer kan man alltså bara ladda hem filen helt legit till, ändra texterna med några musklick och rätt program, sedan spara ut och använda om man känner för det. 188kr? Billig? Kvalité?

 

The Wedding: 282 SEK – Billig? Kvalité?

 

 

Kika in på Envato och titta runt, finns hur mycket som helst. Och håll utkik efter vår sökmotor på första sidan, dyker upp väldigt snart. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med att fixa något!

[lbmn_postpagination]

Om oss

Vi är en digital helhetsbyrå som bildats av personligheter med bakgrund från några utav nordens största mediagrupper.

Begär en gratis offert

Vi erbjuder professionella SEO-tjänster som hjälper webbplatser att öka sin organiska sökpoäng drastiskt för att konkurrera om den högsta rankingen, även när det gäller mycket konkurrenskraftiga sökord.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

webbshop

Starta webbshop – Professionell, Kvalitativ, Enkel & Gratis

Funderat på att starta en webbshop? Många upplever det som ett stort…
Läs mer
synas

Synas först på Google – Sökmotoroptimering

Synas Först på Google - Sökmotoroptimering Det debatteras friskt därute idag om…
Läs mer
Spara Pengar på marknadsföring

Spara pengar på marknadsföring – Från 190.500kr till 876kr

"A person who stops advertising to save money is like a person who stops…
Läs mer
Pokemon GO

Pokémon GO – Världssuccé eller fuskflopp?

"Pokémon Go (stiliserat som Pokémon GO) är ett platsbaserat spel med förstärkt…
Läs mer

Livetime 1.0 – Välkomna

Livetime 1.0 kom lite tidigare än förväntat, inget vi klagar över. Semestermånaderna…
Läs mer
 
 
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.