Black Friday och Cyber Monday – halva priset på allt från Binero!

Black Friday Binero

 

Du vet hur det brukar vara under Black Friday, med olika nivåer på rabatter, procentsatser, diffusa villkor och allmän röra. Vi väljer därför att göra det enkelt för både dig som kund och för oss själva genom att snoka fram stora saxen och kapa allt vi säljer mitt itu. Med andra ord: du får halva priset på alla nyköp under Black Friday och hela helgen fram till Cyber Monday. Domännamn, hostingpaket, VPS-paket, professionell sidbyggare eller hostad Exchange 2016 – du får automatiskt halva priset på alla våra tjänster och produkter och avgifter.

Erbjudandet gäller endast under perioden Fredag 24/11 kl. 00.01 – Måndag 27/11 kl. 24.00 och för första periodens totalavgifter (dvs du får inte halva priset på exempelvis en domän i resten av ditt liv) samt endast en gång per kund (du kan dock givetvis fylla din kundkorg till brädden av halva priset-produkter). För domäner har vi, luttrade av tidigare erfarenheter av domänhajar, begränsat antalet till 5 domäner per kund.

Vad väntar du på? Skynda att fynda!

Den här artikeln är skriven utav Binero och hämtad från: Klicka här för att gå till orginal