Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

Affiliatehantering

Web Design Services

Affiliate Hantering

Förhållandet mellan annonsör, utgivare och kunden ligger i grunden av affiliate marknadsföring.

Affiliate Marketing är den term som används för att beskriva en form av reklam på nätet som består av att belöna en affiliate för att hänvisa besökare eller belöna en kund för att utföra en önskad handling, såsom att göra ett köp eller prenumerera på ett nyhetsbrev. På ett sätt kan Affiliate Marknadsföring anses som gratis publicitet för din sida, ett nätverk av relaterade webbplatser som riktar kunder att köpa från din.

Affiliate kampanjer har de bästa resultaten när de kombineras med sökmotoroptimering (SEO), Pay Per Click (PPC) kampanjer, e-postmarknadsföring och är väl lämpade för resor, detaljhandel och tjänstesektorn vid massförsäljning.

Effektiv Affiliate Marknadsföring det är en välplanerad, specificerad insats som syftar till att utveckla långsiktiga relationer med en tredje parts webbplatser, forskningsbransch relevanta webbplatser med betrodda sidor och bygga upp ett värdefullt affiliatenätverk för din webbplats som kommer att ta in kvalitativ, konverterad trafik.

Dessutom framgångsrik Affiliate Marknadsföring innebär också vissa affärsegenskaper, såsom förmågan att vara flexibel med provisionsvärden särskilt under tider när det finns en nedgång i försäljningen, eftersom en högre provision kommer att göra affiliates motiverade till att arbeta hårdare för dig.

 
 
 
 
 
 

Projekt

Se alla projekt
Ny hemsida
Ny hemsida till Svenska föreningen för IT & Juridik.
Ny webbutik till Bike & Repair i Västerås.
Ny hemsida till Alberts Pub & Restaurang i Västerås.
Vilket härligt gäng. Dem kan verkligen det här med digitala lösningar. Många tummar upp
Björn Wik
Ordförande

"Tusen tack för hjälpen med sökmotoroptimeringen för vår hemsida. Mycket snabbt och effektivt samarbete. /iNDEPT Videoproduktion"

Niclas Söhr
Verkställande Direktör

"Grymma på de dom gör.."

Kennedy Demir
Verkställande Direktör

"Tack killar för fin och personlig hjälp med Trolltyg i Uppsalas nya hemsida! Supernöjd!"

Malin Enbrand
Verkställande Direktör

"Stort tack för ett grymt arbete ni gjorde åt oss vi på PROLUX AB. Proffsiga trevliga killar på livetime och bästa service man får. Ni kan det ni gör"

Ranin Kada
Verkställande Direktör

Våra projektledare skapar en klar uppfattning om ditt varumärke, proposition och produkter som hjälper dig att överträffa dina konkurrenter. Vi har den tekniska och strategiska erfarenhet som krävs för att tillåta oss att ansluta dig med flera nätverk, vertikaler och förlag mest lämpade för dig samtidigt som den levererar optimal placering och generera volymer av äkta försäljning.

Det är också viktigt att upprätthålla en förtroendefull relation med dina partners, genom att se till att du betalar provision som avtalat. Vi tror att nyckeln till en framgångsrik kampanj är att upprätthålla en stark relation med dina affiliates för att hjälpa till att bygga deras förtroende för ditt varumärke. Det är anledningen till att våra professionellt utbildade experter använder innovativa strategier och relationer med affiliate kanaler för att öka din försäljning och potentiella kunder inom en prestationsbaserad modell.

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro!

Vi kan hantera alla aspekter av en affiliate kampanj för ditt företag och vet hur man får förbunden motiverade att sälja din produkt. Vi vet vilka affiliate-nätverk som är det bästa för din bransch och vi vet hur man bygger relationer som kommer att leda till ökad täckning av din produkt på dessa partners webbplatser.