Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

Digital Konsultation

Digital Consultancy Services

Digital Konsultation

Vi har utvecklat en metod för att forma digitala strategier åt våra kunder som resulterar i att definiera prioriterade, kostnadseffektiva lösningar som ger en mätbar avkastning på investeringen(ROI).

Digital Konsultation syftar till att definiera en tät, digital strategi som fokuserar på att köra dina viktigaste kommersiella mål. Höja profilen, öka intäkterna, öka effektiviteten, minska kostnaderna, träna din personal och kommunicera bättre med kunderna är bara några av de affärsprioriteringar som är avgörande för ett företags framgång. För att undvika att spendera extra pengar för liten avkastning, behöver du en komplex men effektiv strategi.

Digital Konsultation är en ovärderlig möjlighet för dem som inte vill helt outsourca lösningar för deras verksamhet. Det kan bidra till att ge interna inne team med utbildning och bistånd samt ta bort vissa ad hoc-uppgifter.

Vi är stolta över vår djupa branschkunskap och erfarenhet av att tillhandahålla dagens ledande digitala och kreativa lösningar. Vi förser våra kunder med industriell, teknisk och kreativ upplevelse som kontinuerligt levererar enastående resultat.

Effective Digital Consultancy Strategy

För att få en grundlig förståelse för din produkt, tjänst, kunder, företagets behov och / eller affärsmål kan våra digitala konsulter erbjuda gruppintervjuer med dig och dina gruppmedlemmar. Våra experter kan bedöma effekten och effektiviteten i din digitala teknik och även undersöka vad dina konkurrenter gör väl. Vårt team kan sedan identifiera nyckeltal för ytterligare mätning och utvärdering av din online-strategi för framgång. De tar också del i utformningen och prioriterar lösningar som ger optimal effekt och effektivitet som passar din budget, begränsningar tid och interna resurser.

Utöver våra nämnda tjänster, kan vårt professionella team även skapa insikt i företaget genom att profilera konsumenterna, spårning av kundbeteenden och observera hur konsumenterna interagerar med ditt varumärke. Denna forskning ger oss möjlighet att bättre förstå vilka beröringspunkter som har betydelse för dina kunder och hur vi kan hjälpa till att påverka dem under deras "konsument resa".
Vi kan erbjuda alla våra tjänster enskilt eller i kombination med andra tjänster inom Digital Konsultation.

Effective Digital Consultancy Strategy

Projekt

Se alla projekt
Ny hemsida
Ny hemsida till Svenska föreningen för IT & Juridik.
Ny webbutik till Bike & Repair i Västerås.
Ny hemsida till Alberts Pub & Restaurang i Västerås.

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med att sätta tankarna till produkt! 

Kontakta oss och vi kommer att skapa och leverera skräddarsydda digitala strategier. Få lösningar med den största effekten för ditt företag.

Recensioner

Se alla recensioner
Vilket härligt gäng. Dem kan verkligen det här med digitala lösningar. Många tummar upp
Björn Wik
Ordförande

"Tusen tack för hjälpen med sökmotoroptimeringen för vår hemsida. Mycket snabbt och effektivt samarbete. /iNDEPT Videoproduktion"

Niclas Söhr
Verkställande Direktör

"Grymma på de dom gör.."

Kennedy Demir
Verkställande Direktör

"Tack killar för fin och personlig hjälp med Trolltyg i Uppsalas nya hemsida! Supernöjd!"

Malin Enbrand
Verkställande Direktör

"Stort tack för ett grymt arbete ni gjorde åt oss vi på PROLUX AB. Proffsiga trevliga killar på livetime och bästa service man får. Ni kan det ni gör"

Ranin Kada
Verkställande Direktör