Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

E-postmarknadsföring

Email Marketing

E-post Marknadsföring

Vi skapar skräddarsydda marknadsföringskampanjer för varje segment av målgruppen för att marknadsföra produkter och tjänster genom att effektivt engagera nya kunder.

E-postmarknadsföring ger en effektiv förbindelse med din målgrupp och ger dig den bästa avkastningen på investeringen. Nå ut till dina nuvarande och potentiella kunder, håll dem uppdaterade på företagets senaste erbjudanden och nyheter.

Mediabranschen är överens om att e-post är en nyckel till företag, särskilt för ROI och utveckling av långvariga lönsamma relationer. En personlig, segmenterad och riktad e-marknadsföringskampanj är viktigt för varumärkeskännedom och omvandlingar.

Våra experter använder verktyg, strategi, genomförande och resultat spårning för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang. Vi kan ta hand om hela din e-marknadsföringsstrategi från mallen, design till spårning och rapportering.

E-postmarknadsföring Strategi

Vårt team kommer att utveckla den bästa strategin för att locka de definierade målgrupperna och etablera informationsbehov.

E-postmarknadsföring Kampanj

Vårt team är redo att utforma, bygga och leverera en e-mall för kommunikation med publiken och hantera din e-marknadsföringskampanj för att leda till dramatiska förändringar i din försäljning och lönsamhet.

E-postmarknadsföring Design

Våra innovativa design och lösningar är kompatibla och förbättrar e-leveransförmågan. Våra professionella designers tar ditt budskap till liv och ökar din målgrupps engagemang med ditt varumärke.

Uppföljning & Rapportering

Få rapportering om de viktigaste aspekterna av kampanjen som vem klickade via e-post till din webbplats, där de klickade och som konverterade.

Vi hanterar allt och börjar med målgruppsprofil till design, sedan uppställning, uppföljning och rapportering. 

Projekt

Se alla projekt
Ny hemsida
Ny hemsida till Svenska föreningen för IT & Juridik.
Ny webbutik till Bike & Repair i Västerås.
Ny hemsida till Alberts Pub & Restaurang i Västerås.

Öka din närvaro på nätet genom att välja våra e-postmarknadsföring tjänster. Vår prisbelönta formel kombinerar strategi, genomförande och uppföljning.

 
 
 
 

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro.

Vi designar unika e-postmallar med personligt innehåll för att hjälpa dig att sälja en produkt, främja en orsak eller tillhandahålla en tjänst. Vi tar ditt budskap till massorna.

Recensioner

Se alla recensioner
Vilket härligt gäng. Dem kan verkligen det här med digitala lösningar. Många tummar upp
Björn Wik
Ordförande

"Tusen tack för hjälpen med sökmotoroptimeringen för vår hemsida. Mycket snabbt och effektivt samarbete. /iNDEPT Videoproduktion"

Niclas Söhr
Verkställande Direktör

"Grymma på de dom gör.."

Kennedy Demir
Verkställande Direktör

"Tack killar för fin och personlig hjälp med Trolltyg i Uppsalas nya hemsida! Supernöjd!"

Malin Enbrand
Verkställande Direktör

"Stort tack för ett grymt arbete ni gjorde åt oss vi på PROLUX AB. Proffsiga trevliga killar på livetime och bästa service man får. Ni kan det ni gör"

Ranin Kada
Verkställande Direktör