Email Marketing

E-post Marknadsföring

Vi skapar skräddarsydda marknadsföringskampanjer för varje segment av målgruppen för att marknadsföra produkter och tjänster genom att effektivt engagera nya kunder.

E-postmarknadsföring ger en effektiv förbindelse med din målgrupp och ger dig den bästa avkastningen på investeringen. Nå ut till dina nuvarande och potentiella kunder, håll dem uppdaterade på företagets senaste erbjudanden och nyheter.

Mediabranschen är överens om att e-post är en nyckel till företag, särskilt för ROI och utveckling av långvariga lönsamma relationer. En personlig, segmenterad och riktad e-marknadsföringskampanj är viktigt för varumärkeskännedom och omvandlingar.

Våra experter använder verktyg, strategi, genomförande och resultat spårning för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang. Vi kan ta hand om hela din e-marknadsföringsstrategi från mallen, design till spårning och rapportering.

E-postmarknadsföring Strategi

Vårt team kommer att utveckla den bästa strategin för att locka de definierade målgrupperna och etablera informationsbehov.

E-postmarknadsföring Kampanj

Vårt team är redo att utforma, bygga och leverera en e-mall för kommunikation med publiken och hantera din e-marknadsföringskampanj för att leda till dramatiska förändringar i din försäljning och lönsamhet.

E-postmarknadsföring Design

Våra innovativa design och lösningar är kompatibla och förbättrar e-leveransförmågan. Våra professionella designers tar ditt budskap till liv och ökar din målgrupps engagemang med ditt varumärke.

Uppföljning & Rapportering

Få rapportering om de viktigaste aspekterna av kampanjen som vem klickade via e-post till din webbplats, där de klickade och som konverterade.

Vi hanterar allt och börjar med målgruppsprofil till design, sedan uppställning, uppföljning och rapportering. 

Projekt

Se alla projekt

Öka din närvaro på nätet genom att välja våra e-postmarknadsföring tjänster. Vår prisbelönta formel kombinerar strategi, genomförande och uppföljning.

 
 
 
 

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro.

Vi designar unika e-postmallar med personligt innehåll för att hjälpa dig att sälja en produkt, främja en orsak eller tillhandahålla en tjänst. Vi tar ditt budskap till massorna.

Recensioner

Se alla recensioner
Fält markerade med en * måste fyllas i.

(frivilligt)

(frivilligt)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).