Mobile Marketing Services

Mobil Marknadsföring

Nya kanaler och plattformar dyker upp dagligen, och mobil tar en stark ledning.

Antalet smartphone -användare ökar stadigt och det är redan långt över PC-användare, vilket är anledningen till att möjligheten att nå publiken på denna kanal inte bör ignoreras. Mobil marknadsföring skapar starkare användarupplevelser som sträcker sig utöver den vanliga bannerannonsen som lätt förbises på en mobil skärm, vilket ger större möjlighet att nå sin målgrupp när som helst, var som helst.

Mobil marknadsföring erbjuder ett brett utbud av möjligheter för att interagera med användare på ett mer personligt plan. Idag kan vi ta itu med en mycket mer specifika målgrupper enligt inte bara ålder, kön och plats, men också till intressen och mobildata, samt andra faktorer som ger möjlighet att nå en specifik målgrupp, inom en specifik målgruppsprofil .

Våra implementeringstjänster är skräddarsydda för att möta individuella behov. Vi kan hantera hela din mobilkampanj från strategisk kontur, publik profilering, kampanj design och utveckling, ända fram till leverans och rapportering.

 
 
 
 
 
 

Mobilanpassad

Vi garanterar bra användarupplevelse på alla olika enheter och storlekar.

Pricksäkert

Vi vet att potentialen för mobil marknadsföring och för ett företags framgång, det är därför våra mobila kampanjer är pricksäkra.

SMS Kampanjer

Vi använder flera kanaler som integrerar olika mobila kanaler inklusive SMS mobila marknadsföringskampanjer.

Projekt

Se alla projekt

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa ditt företag med eran digitala närvaro!

Kontakta oss och vi kommer att ge en mobil marknadsföring strategi som kommer att ge betydande avkastning på investeringen.

Testimonials

See all testimonials
Fält markerade med en * måste fyllas i.

(frivilligt)

(frivilligt)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).