Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

Närvaroanalys

Web Design Services

Företagets närvaro på nätet, analys och utvärdering.

En framgångsrik digital strategi bygger på en korrekt analys av din webbplats och ditt företag.

Komplett företagsanalys

En komplett företagsanalys och utvärdering innefattar din webbplats och kampanjforskning för att få en klar uppfattning om din bransch. Det avgör också din nuvarande position inom din marknad jämfört med dina främsta konkurrenter.

En grundlig utvärdering identifierar och korrigerar eventuella hinder för resultatet på din webbplats och hjälper till att bygga grunden bredare. Den fullständiga analysen ger omfattande designrekommendationer, innehåll marknadsföringsstrategier och en plan som garanterar stöd för dina affärsbehov och mål. Det gör det också möjligt för oss att ställa in och definiera lämpliga mål och syften som spelar en viktig roll i dina personliga marknadsföringskampanjer.

Effective Web Development Solutions

Vi arbetar nära våra kunder när de fastställer mål och syften för deras online-aktivitet. Vårt team av experter använder ett brett spektrum av branschtestade verktyg, resurser och tekniker för en noggrann analys av ditt företag, kunder och konkurrenter. I slutet av vår analys och utvärdering, lägger vi fram en omfattande rapport om våra resultat, som innehåller tydliga och välgrundade rekommendationer om nästa steg att ta.

Pågående prestanda strategi

Uppgifterna i våra rapporter ger dig full insyn och du kan därefter förbättra dina pågående kampanjer.

Projektoptimering beteende

Vi kan effektivt planera projekt samtidigt som optimera beteende via företagsteknik. Alla är skräddarsydda för att vara så effektiv som möjligt och för att möta företagens behov och kommersiella mål.

Effective Web Development Solutions

Vi erbjuder realtidsanalys, i-sida analys, marknadsanalys, innehållsutvärdering, konkurrentutvärdering, kundutvärdering och förväntningar. Vi skapar också "personas", vilket är ett effektivt sätt att förstå behoven hos användarna samtidigt som man prioriterar de funktioner som finns i din personliga strategi för framgång. Några av de användbara funktioner inom vårt analysprogram omfattar: anpassade filter, automatiserade uppgifter, händelsespårning, tratt visualisering, assisterade omvandlingar, besöksflöde, omvänt mål och vägar, plus många fler tjänster beroende på vad ditt företag behöver.

 
 
 
 
 
 

Projekt

Se alla projekt
Ny hemsida
Ny hemsida till Svenska föreningen för IT & Juridik.
Ny webbutik till Bike & Repair i Västerås.
Ny hemsida till Alberts Pub & Restaurang i Västerås.

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro.

Få en professionell analys / granskning av din marknadsföring och varumärkesnärvaro online, vi anpassar våra strategier speciellt för att möta dina behov.

Recensioner

Se alla recensioner
Vilket härligt gäng. Dem kan verkligen det här med digitala lösningar. Många tummar upp
Björn Wik
Ordförande

"Tusen tack för hjälpen med sökmotoroptimeringen för vår hemsida. Mycket snabbt och effektivt samarbete. /iNDEPT Videoproduktion"

Niclas Söhr
Verkställande Direktör

"Grymma på de dom gör.."

Kennedy Demir
Verkställande Direktör

"Tack killar för fin och personlig hjälp med Trolltyg i Uppsalas nya hemsida! Supernöjd!"

Malin Enbrand
Verkställande Direktör

"Stort tack för ett grymt arbete ni gjorde åt oss vi på PROLUX AB. Proffsiga trevliga killar på livetime och bästa service man får. Ni kan det ni gör"

Ranin Kada
Verkställande Direktör