Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

Pay Per Click (PPC) Hantering

Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Hantering

Pay Per Click har en omedelbar effekt och ger ditt varumärke en mycket större räckvidd och exponering till följd av första sidan exponering hos de stora sökmotorerna.

Våra kampanjstrategier är utformade för att möta behoven hos våra kunder och deras marknadsförhållanden. Vi ger dagsfärska, Pay Per Click-tjänster som inkluderar: betalda sökannonser, videoannonsering, visningsannonser, PPC ommarknadsföring och social reklam.

Vi levererar resultat som hjälper våra kunder att nå sina affärsmål. Vi förvaltar våra kunders konton på en daglig basis och övervakar köpkurser och budgetar för att säkerställa att vi maximerar ROI.

Våra enastående resultat beror på våra komplexa och skräddarsydda strategier som inbegriper en detaljerad översikt över vår kunds verksamhet och strävanden för Pay Per Click reklam, samt en genomgång av alternativ presenteras i en prioriterad lista över rekommenderade aktiviteter.

Betald Sökannonsering

Tjäna en positiv avkastning på investeringen genom vår PPC sökannonsering. Spendera pengar klokt och använd den mest målinriktade och kostnadseffektiva form av reklam.

PPC Ommarknadsföring

Vänd dina värdefulla "potentiella kunder" till "lojala kunder. Vår kompetens kommer att hjälpa dig att återuppta användare som har uttryckt ett intresse genom att utveckla en strategi som kommer att uppfylla alla deras behov.

Social Marknadsföring

Behövs för att skapa medvetenhet om ditt varumärke, produkt eller tjänst. Vi kommer att utveckla en social reklam strategi som syftar till att uppfylla nyckelbehov och dina mål.

Visningsmarknadsföring

Vi erbjuder individuella visningsmarknadsföringsstrategier för att öka varumärkesexponering, engagemang och omvandlingar. Vi hanterar framgångsrikt både direkta responskampanjer och kampanjer för varumärkeskännedom.

Videomarknadsföring

Vi är experter på onlineannonsering. Vårt team är redo att hjälpa dig att få konkurrensfördelar genom att skapa videoannonser som kommer att öka ditt varumärkes närvaro.

Vi har tillräckligt med erfarenhet för att skapa prisbelönta kampanjer på Google AdWords, Bing, Facebook, Linkedin, Twitter och YouTube.

Projekt

Se alla projekt
Ny hemsida
Ny hemsida till Svenska föreningen för IT & Juridik.
Ny webbutik till Bike & Repair i Västerås.
Ny hemsida till Alberts Pub & Restaurang i Västerås.
 
 
 
 
 
 
 

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro. 

Kontakta oss idag för att få så bra ROI som möjligt!

Recensioner

Se alla recensioner
Vilket härligt gäng. Dem kan verkligen det här med digitala lösningar. Många tummar upp
Björn Wik
Ordförande

"Tusen tack för hjälpen med sökmotoroptimeringen för vår hemsida. Mycket snabbt och effektivt samarbete. /iNDEPT Videoproduktion"

Niclas Söhr
Verkställande Direktör

"Grymma på de dom gör.."

Kennedy Demir
Verkställande Direktör

"Tack killar för fin och personlig hjälp med Trolltyg i Uppsalas nya hemsida! Supernöjd!"

Malin Enbrand
Verkställande Direktör

"Stort tack för ett grymt arbete ni gjorde åt oss vi på PROLUX AB. Proffsiga trevliga killar på livetime och bästa service man får. Ni kan det ni gör"

Ranin Kada
Verkställande Direktör