Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Hantering

Pay Per Click har en omedelbar effekt och ger ditt varumärke en mycket större räckvidd och exponering till följd av första sidan exponering hos de stora sökmotorerna.

Våra kampanjstrategier är utformade för att möta behoven hos våra kunder och deras marknadsförhållanden. Vi ger dagsfärska, Pay Per Click-tjänster som inkluderar: betalda sökannonser, videoannonsering, visningsannonser, PPC ommarknadsföring och social reklam.

Vi levererar resultat som hjälper våra kunder att nå sina affärsmål. Vi förvaltar våra kunders konton på en daglig basis och övervakar köpkurser och budgetar för att säkerställa att vi maximerar ROI.

Våra enastående resultat beror på våra komplexa och skräddarsydda strategier som inbegriper en detaljerad översikt över vår kunds verksamhet och strävanden för Pay Per Click reklam, samt en genomgång av alternativ presenteras i en prioriterad lista över rekommenderade aktiviteter.

Betald Sökannonsering

Tjäna en positiv avkastning på investeringen genom vår PPC sökannonsering. Spendera pengar klokt och använd den mest målinriktade och kostnadseffektiva form av reklam.

PPC Ommarknadsföring

Vänd dina värdefulla "potentiella kunder" till "lojala kunder. Vår kompetens kommer att hjälpa dig att återuppta användare som har uttryckt ett intresse genom att utveckla en strategi som kommer att uppfylla alla deras behov.

Social Marknadsföring

Behövs för att skapa medvetenhet om ditt varumärke, produkt eller tjänst. Vi kommer att utveckla en social reklam strategi som syftar till att uppfylla nyckelbehov och dina mål.

Visningsmarknadsföring

Vi erbjuder individuella visningsmarknadsföringsstrategier för att öka varumärkesexponering, engagemang och omvandlingar. Vi hanterar framgångsrikt både direkta responskampanjer och kampanjer för varumärkeskännedom.

Videomarknadsföring

Vi är experter på onlineannonsering. Vårt team är redo att hjälpa dig att få konkurrensfördelar genom att skapa videoannonser som kommer att öka ditt varumärkes närvaro.

Vi har tillräckligt med erfarenhet för att skapa prisbelönta kampanjer på Google AdWords, Bing, Facebook, Linkedin, Twitter och YouTube.

Projekt

Se alla projekt
 
 
 
 
 
 
 

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro. 

Kontakta oss idag för att få så bra ROI som möjligt!

Recensioner

Se alla recensioner
Fält markerade med en * måste fyllas i.

(frivilligt)

(frivilligt)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).