Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

Priser

Kontakta oss så kollar vi!

 
 
 

Varje projekt varierar i pris baserat på omfång och utformning. Vi har fortfarande inte hittat en enda konkurrent som har samma kvalité till pris. 

Är det nödvändigt att registrera hos sökmotorer?

Det enkla svaret är nej, sökmotorer är inte nödvändigt. Majoriteten av sökmotorer, särskilt Google, kryper och indexerar sidor genom att följa länkar. Genom denna logik, kommer en enda inkommande länk från en tidigare indexerad sida identifiera din sida till motorn.

Vad är det med betalda sökannonser?

Många SEO-företag erbjuder betalda sökannonser, men se upp: Det kostar inte ett öre för att få indexeras av de stora sökmotorerna. Och det bör inte kosta dig något heller. I själva verket behöver du inte ens lämna din webbplats till sökmotorer.

Kan att lämna länkar påverka min rank negativt?

Svaret är klart och enkelt: Nej, inkommande länkar kan inte skada din sökrank. Om inkommande skulle skada din rang, skulle dina konkurrenter kontinuerligt länka till din webbplats från länkgårdar. Ett sådant scenario är utanför din kontroll. Av denna anledning kan Google inte straffa din webbplats för alla inkommande länkar.

Hur arbetar ni?

Vi har flera duktiga projektledare som vid inkommande arbete tar kundens vision till färdig produkt. Det börjar vid en idé som sedan konstrueras tillsammans med kunden, vid många fall köper vi in färdigt material för att korta ner produktionstider och kostnader. Materialet anpassas sedan till kund.

Hur gör jag min webbplats sökmotor vänlig?

Det bästa sättet att göra din webbplats mer sökmotorvänlig är ofta att lägga mer text. Innehållet måste tillföra värde och vara på ämnet, tillägg kommer att skapa en ny uppsättning sökord och fraser för sökmotorer att genomsöka. Se på dessa som nya "gateways" för motorer - injektion av texten kommer att öppa nya dörrar för trafik .

Är länkar viktigt?

Inkommande länkar är mycket viktigt. I själva verket, skaffa back-länkar kan vara det viktigaste i SEO. Trots det bör en webbplatsägare inte spana eller jaga för länkar. Om det presenterade innehållet är intressant, användbar, och / eller viktiga, det finns en naturlig tendens bland webbanvändare att dela information.

Vilket härligt gäng. Dem kan verkligen det här med digitala lösningar. Många tummar upp
Björn Wik
Ordförande

"Tusen tack för hjälpen med sökmotoroptimeringen för vår hemsida. Mycket snabbt och effektivt samarbete. /iNDEPT Videoproduktion"

Niclas Söhr
Verkställande Direktör

"Grymma på de dom gör.."

Kennedy Demir
Verkställande Direktör

"Tack killar för fin och personlig hjälp med Trolltyg i Uppsalas nya hemsida! Supernöjd!"

Malin Enbrand
Verkställande Direktör

"Stort tack för ett grymt arbete ni gjorde åt oss vi på PROLUX AB. Proffsiga trevliga killar på livetime och bästa service man får. Ni kan det ni gör"

Ranin Kada
Verkställande Direktör