Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Design & Utveckling

Utveckling

Web Development Services

Utveckling

Vi har erfarenhet av alla aspekter av utveckling för att hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential. Sätt ditt företag på nätet, tjäna mer försäljning och upptäck fler potentiella kunder.

Vi tar ett helhetsgrepp på utveckling med början från kodning och pålägg till design och innehåll. Vi är stolta över vårt sätt att arbeta och engagemang till projekten. Vårt mål är att utveckla din webbplats så att den är unik och användarvänlig, skapa den vision du som kund ser framför dig på det bästa och billigaste tillvägagångssättet men fortfarande med högsta kvalité. 

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar e-handelssajter, helfeta webbplatser, plattformar, portaler, extranät, intranät, skräddarsydda mjukvarulösningar, native och hybrid mobil och Tablet-appar, spel, Facebook-applikationer, en informationsnav, eller helt enkelt en webbplats som fungerar som online-portfölj för att visa dina tjänster. Vi kan hjälpa dig med alla dina behov.

E-handelslösningar

Vårt företag har framgångsrika lösningar för att utveckla e-handel och kundvagn programvara för online-företag.

CMS, WordPress, Drupal

Vi utvecklar inom content management system (CMS) för att göra det möjligt för dig att hantera innehållet på webbplatsen på ett effektivt sätt.

Intranät / extranät

Vårt team utvecklar anpassade lösningar för intranät och extranät utveckling, Sharepoint integration och kunskapshantering .

Applikationer

Vi  erbjuder webb, mobil & facebook applikationer.

E-postmarknadsföring 

Vi skapar e-postmarknadsföring programvara för att skapa, skicka och spåra e-postkampanjer som kommer att tjäna resultat.

PHP & JS Utveckling

Vi tillhandahåller tjänster mjukvaruutveckling i: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery och annan modern teknik.

Projekt

Se alla projekt
Ny hemsida
Ny hemsida till Svenska föreningen för IT & Juridik.
Ny webbutik till Bike & Repair i Västerås.
Ny hemsida till Alberts Pub & Restaurang i Västerås.
Effective Web Development Solutions

Cross-platform & responsiv webbutveckling

Vi erbjuder rigorösa tester för alla större enhetstyper samt webbläsare och operativsystem innan vi lanserar nya projekt. Testning utförs både som användare och som administratör för att säkerställa din webbplats är modern och responsiv.

Binero

Vi på Livetime valde Binero som partner för webbhotell. Binero är utnämnt till Sveriges bästa webbhotell och det avspeglar sig verkligen i deras service och kompetens. Binero står för backups flera gånger per timme och informerar löpande vid driftstörningar så att kunden inte behöver känna sig oinformerad. Vi på Livetime låter alla våra kunder parkera hos oss om det önskas, med parkering så ingår även årligt underhåll för sökmotoroptimering. 

Effective Web Development Solutions

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro!

Utnyttja den fulla kraften i open-source ramverk, kontakta oss och få en skräddarsydd innehålls hanterbar webbplats som passar just dina behov och krav.

Recensioner

Se alla recensioner
Vilket härligt gäng. Dem kan verkligen det här med digitala lösningar. Många tummar upp
Björn Wik
Ordförande

"Tusen tack för hjälpen med sökmotoroptimeringen för vår hemsida. Mycket snabbt och effektivt samarbete. /iNDEPT Videoproduktion"

Niclas Söhr
Verkställande Direktör

"Grymma på de dom gör.."

Kennedy Demir
Verkställande Direktör

"Tack killar för fin och personlig hjälp med Trolltyg i Uppsalas nya hemsida! Supernöjd!"

Malin Enbrand
Verkställande Direktör

"Stort tack för ett grymt arbete ni gjorde åt oss vi på PROLUX AB. Proffsiga trevliga killar på livetime och bästa service man får. Ni kan det ni gör"

Ranin Kada
Verkställande Direktör