Web Development Services

Utveckling

Vi har erfarenhet av alla aspekter av utveckling för att hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential. Sätt ditt företag på nätet, tjäna mer försäljning och upptäck fler potentiella kunder.

Vi tar ett helhetsgrepp på utveckling med början från kodning och pålägg till design och innehåll. Vi är stolta över vårt sätt att arbeta och engagemang till projekten. Vårt mål är att utveckla din webbplats så att den är unik och användarvänlig, skapa den vision du som kund ser framför dig på det bästa och billigaste tillvägagångssättet men fortfarande med högsta kvalité. 

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar e-handelssajter, helfeta webbplatser, plattformar, portaler, extranät, intranät, skräddarsydda mjukvarulösningar, native och hybrid mobil och Tablet-appar, spel, Facebook-applikationer, en informationsnav, eller helt enkelt en webbplats som fungerar som online-portfölj för att visa dina tjänster. Vi kan hjälpa dig med alla dina behov.

E-handelslösningar

Vårt företag har framgångsrika lösningar för att utveckla e-handel och kundvagn programvara för online-företag.

CMS, WordPress, Drupal

Vi utvecklar inom content management system (CMS) för att göra det möjligt för dig att hantera innehållet på webbplatsen på ett effektivt sätt.

Intranät / extranät

Vårt team utvecklar anpassade lösningar för intranät och extranät utveckling, Sharepoint integration och kunskapshantering .

Applikationer

Vi  erbjuder webb, mobil & facebook applikationer.

E-postmarknadsföring 

Vi skapar e-postmarknadsföring programvara för att skapa, skicka och spåra e-postkampanjer som kommer att tjäna resultat.

PHP & JS Utveckling

Vi tillhandahåller tjänster mjukvaruutveckling i: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery och annan modern teknik.

Projekt

Se alla projekt
Effective Web Development Solutions

Cross-platform & responsiv webbutveckling

Vi erbjuder rigorösa tester för alla större enhetstyper samt webbläsare och operativsystem innan vi lanserar nya projekt. Testning utförs både som användare och som administratör för att säkerställa din webbplats är modern och responsiv.

Binero

Vi på Livetime valde Binero som partner för webbhotell. Binero är utnämnt till Sveriges bästa webbhotell och det avspeglar sig verkligen i deras service och kompetens. Binero står för backups flera gånger per timme och informerar löpande vid driftstörningar så att kunden inte behöver känna sig oinformerad. Vi på Livetime låter alla våra kunder parkera hos oss om det önskas, med parkering så ingår även årligt underhåll för sökmotoroptimering. 

Effective Web Development Solutions

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig med din digitala närvaro!

Utnyttja den fulla kraften i open-source ramverk, kontakta oss och få en skräddarsydd innehålls hanterbar webbplats som passar just dina behov och krav.

Recensioner

Se alla recensioner
Fält markerade med en * måste fyllas i.

(frivilligt)

(frivilligt)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).