Du missar väl inte vår Halloween-tävling?

Det här lilla debaclet med Alla helgonas Halloween-dagsafton (ungefär så;)) försökte vi reda ut förra året, men för dig som missade det kommer här en liten recap: 

Det hela är ju faktiskt lite krångligt för de flesta av oss, inte minst på grund av att traditionen skiljer sig lite åt i Sverige jämfört med USA. Kort sammanfattat kan sägas att den amerikanska varianten av Halloween alltid infaller den 31 oktober, medan vi i Sverige dels har firat allhelgondagen som fast dag den 1 november men för att krångla till det lite extra också har Alla helgons dag som infaller den första lördagen under allhelgonaveckan (31 oktober – 6 november). Sonika firar vi Alla helgons afton dagen innan Alla helgons dag, med andra ord på en fredag. Vilket nödvändigtvis inte behöver vara samma dag som Halloween, men det kan vara det ibland. Glasklart, eller hur? Fira som du vill, är väl den enklaste uppmaningen.

Vi på Binero har tyvärr inget godis att bjuda på, men vi har däremot busat till det lite på Binero.se genom att gömma ett antal pumpor på webbplatsen. Kan du hitta dem? Gå på pumpajakt och var med och tävla om våra förskräckligt fina priser. Eller vad sägs om en Google Chromecast i förstapris? Andrapriset är en SpeedDevil X-blade (en pytteliten quadrocopter med inbyggd gyro) och slutligen har vi en finfin  Frosty Beer mug (håller din läsk/öl perfekt kyld) som tredjepris. Så, vad väntar du på? Stick iväg och leta pumpor nu!

Den här artikeln är skriven utav Binero och hämtad från Klicka här för att gå till orginal

Du kanske gillar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More